Job van Hoorn

Export Manager

Job van Hoorn is vanaf 22 februari 2021 werkzaam voor Neskrid. Met zijn passie voor sales en ervaring in de orthopedische schoenenbranche, gaat hij vol enthousiasme aan de slag! Zijn ondernemende instelling en hart voor de zaak, dragen vaak bij aan het succes bij zijn nieuwe uitdagingen. Het verwezenlijken van (nieuwe) kansen lukt hem door zijn gezonde dosis lef en doortastend vermogen. Andere landen, onbekende culturen en reizen zijn de dingen die hem zowel zakelijk als privé erg aanspreken. Daarnaast is Job een goede bemiddelaar en weet hij vaak al snel het vertrouwen van mensen te winnen. Hij focust zich op wat een mens/klant beweegt en probeert hierop in te spelen zodat dat leidt tot warme relaties. 

Wanneer je Job vraagt wat zijn doel is, geeft hij je het volgende antwoord: ‘’internationaal commerciële groei verwezenlijken’’. Door het vertrouwen van klanten te winnen en een goede zakelijke relatie te onderhouden, bind hij klanten langdurig aan het bedrijf. De klant komt altijd op nummer 1 zonder dat hij daarbij het commerciële belang van de onderneming wegcijfert.

Als Export Manager bij Neskrid pakt Job de kans om in veel landen aan de slag te gaan met de mooie merken 4Allworks en 4Allbrands; Groot-Brittannië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, België en Frankrijk zijn vooralsnog de landen waar u Job zal kunnen tegenkomen. Neskrid is sterk groeiend in deze landen en hij kijkt er naar uit om samen met het team van Neskrid de targets te gaan behalen of zelfs overtreffen.

Neskrid 4Allfeet B.V. | Ericssonstraat 2 - Gate2 | 5121ML Rijen | The Netherlands